Olipa kerran Beyblade-mestaruus joka oli tosi kaahainen ja vahvuskas. Ja maksoi neljä euroa päästäkseen kisaan.

Tyson ja Andrei oli rakentamassa semmoista Beybladea joka kuului Dragonille ja sitten he olikin rakentamassa toista mutta he ei muistaneet että he olikin rakentaneet jo yhden Beybladen. Sitten he ottivat sen palaset pois sen toisen.

Sitten Tyson meni katsomaan että oliko kaikki jo valmistuneet Beyblade-kisaan ja lautalle ei ollut vielä ilmestyneet mitään. Mutta sitten Kai tuli uudestaan taistelee, mutta Carlos tahtoi tulla Kain kaveriksi. Sitten Carlos tuli ja he olivat tekemässä yhteistyötä.

 

No sitte Kain kanssa taisteltiin ja hänen Transerinsa oli pikkuisen laiha tekemään voimia mutta ei se haitannut oikeen Kaita.

Sitten kaikki hyöhäyttivät omista Blade-tavaroistaan omat kiekot ja Kai heitti omansa Transerinsa ja Tyson heitti omansa Dragoninsa.

Sitten äkkiä Dragon oli jo pelannut tunnin.

Ei muuta kestänyt kuin vain saada Kai kiinni.  Ja sitten äkkiä Kaihan hävisi ja sitten Kai kysyi miksi Tyson voitti.

 

Keni kävi tietsikallaansa ja sitten tietsikasta kuului jotain omituista ääntä. Sitten Keni ihmetteli että mitä se ääni on. Sehän oli hänen ystävänsä, joka tiesi kaiki Beyblade tavarat, kaikki miten kootaan, kaikki beybladet. Mutta sitten oli vasta aika taistella Tysonin toisen ja sitten vielä tulee niin että.. tapahtuu... omistajan hahmo oli Tiikeri ja se oli kiinalainen joka oli orottanut jo kauan Tysonin hyökkäystä.

Sitten sarjassa kerrottiin että kiinalaisen beyblade on tosi nopea se on musta, mutta ei joka viikko pysty käähimään ja päätimään. Tiikeri pystyy lyömään jotain transeria tai valasta mutta se on tosi vaikeeta tehdäkseensä sitä hyökkäystä.

Sitten äkkiä Tyson ja kiinalainen aloittivat pelin sitten tuli äkkiä yksi muutos joka oli aivan nopeeta kiinalaisen kiekossa.

Sitten kiinalainen hävisi ja Tyson hurrasi että hän oli voittanut jo kaksi pelaajaa jotka oli laittanu jo yhden kiekon ja kahden kiekon jotka oli voittaneet.

 

Tyson sai vielä jatkaa pelaamista mutta tuli vastaan viel kolmaskin hahmo mutta se oli uudestaan Kai joka halusi kahden kerran viel hänen kaa uudestaan taistelee.

Hän oli pikkaisen korjannut hänen transeria- vasta alkaessa kaikki pelaajat ja ihmiset hurrasivat että Kaille, mutta Kai taisi voittaa toisen kierroksen.

 

Sitten äkkiä Kai meni omalle kotiin ja kotona hän vähäsen rikkoi Transeria. Hän vähäsen korjasi vieläkin Transeria, se ei ollut liikaa vahva ja Transeri ei jaksanut tehdä mitään, mutta hän kokeili vielä pari kertaa kiekkoa heitellä.

Sitten sai heitettyä mutta Transeri vain meni puolen metrin päähän mutta Kai odotti että Transeri vois tulla jo täytteen voimaa että hän pystyisi sen heittämään pitkemmälle kuin vain puol metriä. Sitten hän kokeili ja meni vain sama metri mikä oli ensimmäisellä oppitunnilla menossa.

 

Oppitunti ei vielä ottanut liikaa aikaa. Piti miettiä mistä hän aloittaisi.

Tysonilla oli jotain tekemistä Maxin kaa, sitten hän äkkiä kokeili vielä Maxin kaa. Hän ei ollut kuin vaan kolme kertaa kokeillut Maxin kaa hyökkäystä. Kokeilivat viel tehä temppuja, ensin oli Maxin vuoro ja sitten oli Tysonin vuoro kokeilee ja Maxin kiekko meni paljon pitemmälle.

Max oli väsynyt ja sitten kaikki meni nukkumaan paitsi että Maxin piti mennä jo aamulla kouluun. Sitten hän nukkui sokealla unella mutta ainoastaan Kai oli nukkumassa yhtään. Häntä ei väsyttänyt mutta häntä ei huvittanut nukkua.

Hän oli niin päätellyt, koska hänen piti vähäsen vielä oppia. Sen pituinen se.