Aloitus:

Sonic oli taistelemassa yhden ihmeen pahan kaa mutta se paha oli tosi vahva, sillä oli mustia kärhyjä millä se pystyi hyökkäämään tosi monta punasta hyökkäystä. Sitten se äkkiä hyökkäs murtokuavaa.

Sitten äkkiä tapahtui murtokuavasta yksi asia. Keltainen Sonic oli tosi vahva mutta kun murtokuava oli lähellä onneksi Sonic katosi murtokuavan läheltä pois.

 

 

1329246.jpg 

Tässä Sonic ja paha taistelevat

 

 

Sitten paha vihasi Sonicia kun hän ei saanut sitä kuoletettua murtokuavalla.

Hän tahtoi voittaa mutta Sonic oli tosi nopea menemään ja sitten se äkkiä hyökkäsi. Hän lensi pahan yli mutta sitten pahakin katosi ja sitten Sonic vihasi myös pahaa.

Sitten äkkiä Shadow tuli auttamaan Sonicia ja kysyi "Mikä on hätänä" Sonic vastasi "Ei oikein mikään". Ja Shadow sanoi "Aha".

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Shadow sanoi, että ollaanko yhteistaistelua että olisi kaksi mukana, ja uudestaan paha vihasi että miksi he vaihtavat hahmoja erilaisia toisiin kahteen osaan.

Mutta paha oli aivan varma siitä että hänen piti käyttää nopeusukkosiskua että Shadown kekseys menisi pois. Sitten paha näki että Shadow oli juttelemassa Sonicin kaa ja hän tahtoi murskata Shadown koska Shadow oli miettinyt että kuinka hän pystyisi tekemään sille hahmolle koska paha oli kaikista isoin ja vahvoin hahmo joka pystyi voittaa kaikki Sonicit.

 

Sitten äkkiä kaikki hyvät tulivat apuun ketä Shadow tunsi ja ketä Sonic tunsi. Tales ja Nakhol he auttoivat mutta ei vielkään päässyt eteenpäin pahasta. Paha oli niin älykäs että hän pystyi murskaamaan jopa kaikki. Sitten Shadow kuoli kun paha oli murskannut hänet ja sitten oli enää kolme taistelijaa mutta niiden piti miettiä mitä he pystyisivät hyökkää kun Nakhol kysyi "pitäisikö käyttää kristallia?"

 

Sitten kaikki menivät kristallin yläpuolelle ja he tahtoivat saada siitä voimaa mutta äkkiä kristalli nousi pahan eteen ja siitä Paha pystyi vahvistumaan kristalliksi niin ettei häntä kukaan pystyny voittaa. Sitten paha kertoi hänen elämästä hän kertoi että hän oli päässyt ensin kysymään valtiaalta ja sitten hän oli saanut kristallin ja voimat ja oli mennyt luolaan missä oli paljon voimaa ja hän pystyi näkee ne ja saamaan ne omiin voimiin.  Nakhols ei pystyny uskoa että noin vahva hahmo pystyisi hyökkäämään jopa kaksikymmentä kolme hahmoa.

Sitten Shadowia autettiin ja Sonic yritti herättää mutta paha näki äkkiä että Sonic oli kattomasssa ja äkkiä hän meni, mutta onneksi Sonic äkkiä katosi ja uudestaan vaan vihasi.

 

Mutta sitten Shadow katosi ja hän pystyi muuttumaan toisenlaiseksi Shadowksi ja pystyi ampumaan pahaa ja paha oli ihan raivopelle.

Hän oli ihan innoissaan että oli saanut kristallin voimat mutta hän ei ollut vielä lopussa. Vieläkin hänen voimat jatkoivat kamppailua. Shadow pystyi hyökkää yhden pallon mikä oli tosi iso, sitten paha tönäisi sen toiseen suuntaan, sitten hän meni alas, sitten hän väisti, sitten hän lensi mutta äkkiä paha oli Shadown takana ja sitten melkein paha jo ehti lyömään Shadowta mutta Shadow katosi ja meni toiselle puolelle, eikä hän oikein ymmärtänyt että miksi Shadow pystyi katoilemaan niin nopeesti ja sitten hän halusi mennä ylös ja hän murskasi pari sellasten veitsenkynttä minkä hän oli vahvistunut tekemään semmosta.

 

Sitten kaikki häipyivät pahan edestä ja kaikki hyökkäsivät omaa iskuansa ja sitten paha meni niiden taakse ja sitten hän häipyi ja sitten hän lensi ja oli yhä nopeammin ja nopeammin kaikkien hyvien edessä. Shadow ei voinut uskoo, Sonic ei voinut uskoo, Nakhols ei voinu uskoo eikä Taleskaan. Heidän piti jostain kysyy apua että missä oli pienemmät kristallit. Heidän piti etsii ne että he pystyisivät voittaa pahan ja keskittymään et he voittaisivat. Mut kukaan ei nähnyt et pienet kristallit oli pahalla.

 

Sitten paha pyysi kaikki hyvät sinne ja hän näytti että hän oli saanut myös pienet ja hyvät kristallit. Sitten hän kertoi, että mistä hän on saanut pienet kristallit. Sitten hän kertoi että hän oli lentänyt, nähnyt ne avaruudessa ja sitten hakenut ne ja lentänyt takas avaruudesta alas. Äkkiä hän hyökkäsi monta piikki-iskua, jopa kolmetuhatta.  Sonic pystyi myös voimistumaan ja hän lensi, lensi, lensi ja hän päätti kisasta voittaa pahan ja he eivät tunteneet pahan nimiä ja hän kertoi että pahan nimi on Kestoanja. Nytten he pystyivät ymmärtää että miksi hän oli vahva. Shadow kysyi että "meidän pitäisi saada vähän isompi kristalli. Pienet kristallit ovat vähän pienempiä kuin isompi kristalli." Sen pituinen se.