<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Daisuke oli seikkailemassa digimaailman puolella ja Daisuken kaveritkin seikkailivaTaichi oli Agomonin puolella kuin Digimon-kuningas meni juomaan jotakin kun hän löysi jostain hyvän juotavapaikan, ihan sellaisen ihmisten, mutta ei dinosaurusten omaan paikkaan mennyt juomaan.

 

Veemonista muuttui Lattamon Valoma Rohkea. Sit se hyökkäs paljon raketteja Monogramonia vastaan kun yksi uusi hahmo oli tullut heidän eteensä taistelemaan Lattamon Valoma Rohkean eteen.

Digikuningas auttoi vähäsen Eemonia kun hänen vastustavat voimat oli mennyttä paljon hän kokeili hänellekin uuden renkaan ja sitten hän pisti sen uuden renkaan ja Eemonista muuttui vähän erilainen Eemon sellanen jolla oli semmosia piikkikäsiä. Sitten Lattamon Valoma Rohkea hyökkäsi äkkiä fireraketin Monogramonia vastaan ja hän lensi ylös ja hyötäsi renkaan pois.

 

Digimonkuningas äkkiä meni hänen juotavapaikaltansa pois ja hän lensi omalle lohikäärmeellensä joka oli aivan violetti. Sitten tuli iso luurankohahmo jonka nimi oli Tarbomon. Sitten Tarbomon vastusti hänen vähän erilaista rakettia mutta se oli vähän vihree. Sitten Iori puhui koulussa muiden kaa ja kaikki menivät luokan pöydille. Sitten Lattamon Valoma Rohkea kasvoi vähän isommaks Lattamon Valoma Rohkeaksi. Hän murskasi vähän isomman pallon mutta se oli vahvempi kuin champion digimonit sitten tuli champion digimon jolla oli silkkiaseet joiden nimi oli sellainen tulinen veitsi joilla se pystyi murskaamaan hyvis-champion-digimoneja. Mutta Lattamon Valoma Rohkea tahtoi mennä sitä champion digimonia päin koska sekin tahtoi olemaan hyvä. Sitten se lensi ja murskasi siltä champion digimonilta renkaan.

 

1303102.jpg

 

Lattamon Valoma Rohkea, champion digimon ja Digimonkuningas ja Patamon ja sen omistaja Daisuke 

 

 

Sitten heille kaikille hahmoille annettiin jotakin aamiaista. Lattamon Valoma Rohkealle annetttiin jotakin sitruunaa mistä hän myös piti. Hänen juotavansa oli jotakin sitruunamehua myös mitä hän meni  napsimaan äkkiä jostakin vedestä, hänelle juotettiin vettä ja siitä tuli sitten sitruunamehua.

Lattamon Valoma Rohkea joi jopa 35 ja toisena päivänä Lattamon Valoma Rohkea joi jopa 39 litraa sitruunamehua. Hän jatkoi aamulla vähäsen taistelua mutta heidän piti etsiä ensin joku paha ennen kuin he pystyisivät taistelemaan.

He olivat etsineet jo 300 metriä jotakin pahaa millä he pystyivät taistelemaan sitä vastaan ja 300 metriltä he löysivätkin jonkun pahan jonka kaa he pystyivät taistelemaan.  

Sitten Lattamon Valoma Rohkea oli taistellut jo sen kaa ja murskannut siltäkin renkaan ja hän oli jopa kolmeltakin murskannut renkaita sillä hän pystyi sen tekemään sillä Lattamon Valoma Rohkea oli aivan vahva.

Sitten Iori vastasi että "Koska nytten Daisuke voisi tulla sieltä digimaailmasta jossa hän on jo ollut kauan ja seikkaillut myös Veemonin kaa". Sitten Daisuke tulikin sinne omaan maailmaan ja Iori vastasi että "Hei mitä sinä olet puuhaillut Daisuke? Olemme seikkailleet hienoja, hienoja seikkailuja". 

Sitten heidän uudelle koulukaverille tuli Patamon joka oli aivan pieni. Patamon hyökkää pieniä sellasia tulipalloja mitä kukaan ei nää sitten Patamon pystyy hyökkäämään jopa sarvitulta ja tulilentoa. Sitten Patamon osaa lentää myös mutta se on aivan pitkä lentäjä joka on aivan nopee. Sitten patamon meni oikealle omistajalle ja sitten heistä tuli ystäviä ja joka viikko kuin Patamon meni muiden mukaan hän vain seurasi muita koululaisia ja hän vain seurasi heitä ja hän luokassa vain seurasi heitä ja hän ulkonakin seurasi heitä jopa vaikka kun he menisivät kauppaan.

Sitten kaikki menivät uudestaan jotakin seikkailemaan heidän uudessa digimonissa mutta minkä niminen Digimon-kuningas on, sen saa tietää myöhemmin.

Sen pituinen se.