Olipa kerran Digimon-maailma, missä asusti kaksi veikeää dinosaurus-Digimonia.

Ja oli Eemon, sitten oli Monomon.

He taistelivat eräällä rannalla mutta se oli aivan syvä mutta heidän lisäksi oli Monomon veikeällä dinosauruksella päässyt Digimon-maailmaan.

Yhtäkkiä sinne tuli Eemon ja se vahvistui.  Sitten hän hyökkäsi saksellansa kovan tulikimpun. Sitten tulikimpusta tuli kirje minkä pystyi Monomon lukemaan. Sitten äkkiä Eemon meni kaivamaan maata. Yhdessä hetkessä maa oli kaivettu ja Eemon oli jo Monomonin alla mutta onneksi Monomon lensi yläpuolelle niin että Eemon ei näkisi häntä että hän on kadonnut.

Monomonin istuin oli päässyt ja rengastin oli mennyt poikki mutta sillä tavalla hän pystyi muuttumaan erilaiseksi Digimon-energian takia.

Monomonin takia ei pystynyt kukaan häntä näkemään mutta Monomon oli veikeällä aseellansa tulifighter jolla hän pystyi ampumaan pahan.

 

1300256.jpg

 Tulifighter-Monomon ja Eemon  

 

 

Sitten hän pääsi takaisin omalle maallensa mutta hän pääsi takaisin digimaailmaan. Entäkös hän oli mennyttä kauan mutta hän näki että Eemon oli vieläkin hereillänsä. Sitten se äkkiä hyppäsi siivellänsä ja lensi yhden kerran mutta yksi siipi lensi poikki. Hän meni syömään jotakin kun yö oli tulossa. Heidän lopputaistelut jäävät aamuun asti mutta Digikuningas oli vielä Eemonista vahvistamaton mutta hän mietti mitä Eemon oikein tekee. Sitten Digimonkunta tuli katsomaan mitä muuta tekevä. Muutos oli aivan tilannetta. Monomonille tehtiin yksi asia, hänelle kirpautettiin uusi rengas ja hänelle tuli uudestaan voimat takaisin ja sillä lailla hänelle tuli siipi takaisin. Pahuksen voimat olivat menneet renkaaseen, mutta entäs miten kävi Monomonille?

Sen saa nähdä ja sen pituinen se!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Äidille tarinoi Elias 6v 16.2.2008