1300252.jpg

 Teromon ja Beromon valmiina taisteluun

Monomon sai uusia kavereita ja sitten he jatkoivat vielä taistelua vähäsen. Beromon hyökkäsi äkkiä hänen saksillansa Eemonin kimppuun.

Digimon-kuningas suunnitteli hänen renkaistansa ja sitten kaikki lensivät yläpuolelle Monomonia vastaan. Koromon hyökkäsi äkkiä hänen veitsellänsä vieläkin Eemonin kimppuun ja jo kaksi uusista hahmoista oli hyökännyt Eemonin kimppuun.

Digi-kuningas oli mennyt vähän retkeilemään kun muut taistelivat vielä. Beromon hyökkäsi äkkiä Eemonin kimppuun kun hän lensi ylätaivaaseen ja siitä tapahtui kaikki ja vielä saa jatkaa ja sen pituinen se. 

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Monomon muuttui Kimerämoniksi. Sitten Kimerämon lensi omaan kotiin ja hän oli vieläkin lentämässä kun pitkä matka oli jo melkeen tehty hänen kotiin.

Sitten hän löysi hyvän syötäväpaikan kun Eemonikin meni juomaan jotain. Teromonista tuli vähän erilainen Teromon, mutta sillä oli siivet. Sitten Teromon lensi pitkälle taistelemaan pahaa vastaan ennen kuin tuli yö ja sitten Teromon äkkiä meni kaivamaan myös maata sillä hänelläkin oli sellaiset kaivuuttimet millä se kaivaa.

Sitten Teromon meni äkkiä Eemonin alle ja murskasi hänet ylös. Kaikki hahmot menivät lepäämään, veikeät dinosaurukset ja sit sen pituinen se.

 

Elias innostui niin paljon saamastaan palautteesta, että halusi kirjoittaa tarinaan heti jatkoa. Kiitos kommenteista! Kirjaajana toimi äiti.